Titel |
Effect of ultrasound and fibre enrichment on aroma profile and texture characteristics of pea protein-based yoghurt alternatives / Julia Matysek, Anne Baier, Ann-Marie Kalla-Bertholdt, Sandra Grebenteuch, Sascha Rohn, Cornelia Rauh |
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Beteiligt |
Julia Matysek (Verfasser)
Anne Baier (Verfasser) Ann-Marie Kalla-Bertholdt (Verfasser) Sandra Grebenteuch (Verfasser)
Sascha Rohn (Verfasser)
Cornelia Rauh (Verfasser) |
Erschienen |
Berlin: Technische Universität Berlin |
Umfang |
Online-Ressource |
Sprache |
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Land |
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Themengebiet |
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DDC-Notation |
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Persistent Identifier |
urn:nbn:de:101:1-2406190203435.539511058227 (URN) |
Weitere Angaben |
In: Innovative Food Science & Emerging Technologies (93:) - Amsterdam : Elsevier - Art.-Id. 103610 |
Datensatz-ID |
1333406088 |
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