Title |
Amuse-bouche - der Geschmack der Kunst : interdisziplinäres Symposium zu Geschmack und Esskultur / Museum Tinguely |
---|---|
Involved |
Amuse-bouche - der Geschmack der Kunst (Veranstaltung) (2019, Basel) (Verfasser)
Antje Baecker (Verfasser) Ralf Beil (Verfasser) Marisa Benjamim (Verfasser)
Felix Bröcker (Verfasser)
Elisabeth Bronfen (Verfasser) Karin Leonhard (Verfasser) Thomas Macho (Verfasser) Wolfgang Meyerhof (Verfasser) Annja Müller-Alsbach (Verfasser) Jeannette Nüssli Guth (Verfasser) Maren Runte (Verfasser) Charles Spence (Verfasser) Daniel Spoerri (Verfasser) Paul Stoller (Verfasser) Roland Wetzel (Verfasser) Stefan Wiesner (Verfasser) Neil Holt (Designer) Museum Tinguely (Herausgebendes Organ) |
Published |
Berlin: Hatje Cantz |
Edition |
Deutsche Ausgabe, [1. Auflage] |
Extent |
142 Seiten : Illustrationen |
ISBN |
978-3-7757-4638-0 |
Language |
|
Country |
|
Topic |
|
Subject |
|
DDC notation |
|
Further information |
Begleitpublikation zur Ausstellung im Museum Tinguely, Basel, 19.2.-17.5.2020 |
Record ID |
1197154515 |
The beta version does not yet contain all functions and information of the DNB portal catalogue. If you are missing information or want to order a medium, please visit the page in the DNB portal catalogue via the following link: