Title |
Lexikon der Lebensmittel als Kunstmaterial : Von Apfel bis Zucker / Sabiene Autsch, Luise Baumgartner, Sven Beckstette, Gesine Betz, Carolin Bohlmann [und weitere] |
---|---|
Involved |
Sabiene Autsch (Verfasser)
Luise Baumgartner (Verfasser) Sven Beckstette (Verfasser) Gesine Betz (Verfasser)
Carolin Bohlmann (Verfasser)
Vivian Braga dos Santos (Verfasser) Isabelle Busch (Verfasser) Elisa Carl (Verfasser) Dirk Dobke (Verfasser) Uwe Fleckner (Verfasser) Hanna Hölling (Verfasser) Yih-Fen Hua (Verfasser) Ann-Kathrin Hubrich (Verfasser) Ina Jessen (Verfasser) Barbara Lange (Verfasser) Angela Matyssek (Verfasser) Nicolaj van der Meulen (Verfasser) Barbara Oettl (Verfasser) Maja Ranke (Verfasser) Christian Sauer (Verfasser) Christian Scheidemann (Verfasser) Noemi Scherrer (Verfasser) Aika Schnacke (Verfasser) Lisa Schmidt (Verfasser) Hamida Sivac (Verfasser) Fabiana Senkpiel (Verfasser) Yuning Teng (Verfasser) Sandra Umathum (Verfasser) Tobias Weilandt (Verfasser) Ina Jessen (Herausgeber) Fabiana Senkpiel (Herausgeber) |
Published |
Berlin: Hatje Cantz Verlag GmbH |
Extent |
Online-Ressource, 268 Seiten |
ISBN |
978-3-7757-5994-6 |
Language |
|
Country |
|
Topic |
|
Subject |
|
DDC notation |
|
Persistent identifier |
|
Record ID |
1354076230 |
The beta version does not yet contain all functions and information of the DNB portal catalogue. If you are missing information or want to order a medium, please visit the page in the DNB portal catalogue via the following link: